Doar un vis.

Un singur vis poate să schimbe multe. E ca o furtună îngrozitoare care distruge fără vismilă un imens zid construit cu multă trudă, în mult timp. Un simplu vis ce poate da peste cap fiecare idee şi convingere pe care o aveai. Te face să speri, să uiţi, să îţi doreşti şi te îmbată cu plăcere. Atât de intens şi real încât când deschizi ochii realizezi că zâmbeşti. Stai 1 minut iar apoi o lacrimă îţi scaldă zâmbetul şi buzele moi. Nu a fost real. Închizii ochi şi speri să revină. Poate ai noroc sau poate nu. Ţi-ai adus aminte de toate clipele alea minunate şi le vrei înapoi. De fapt nu le vrei pe ele, vrei unele noi. Îţi zboară prin minte o amintire vagă a parfumului, o uşoară atingere pe şoldul dezvelit, o urmă de sărut pe gât şi îţi doreşti să simţi iar mâinile lui care te făceau să te simţi iubită şi în siguranţă. Erai atât de protejată în vechea îmbrăţişare. Iluzii?

Dar deja eşti schimbată. Ai uitat de ură iar nepăsarea ţi s-a prefăcut în cea mai arzătoare şi chinuitoare dorinţă. Un vis tâmpit care te-a dat peste cap. Te-a făcut să laşi în spate tot ce s-a întâmplat şi să vrei să o iei de la capăt cu aceiaşi incredbilă fericire. Te-a făcut să vrei să acţionezi. Dar dincolo de toate mai ai puţină raţiune şi înainte de a pune mâna pe telefon te gândeşti încă o dată. Închizi ochii, inspiri adânc şi laşi telefonul jos. Nu vrei să acţionezi. Eşti dispusă să accepţi dar nu să faci tu primul pas. Laşi capul în jos şi singura decizie pe care o iei e să te arunci în pat şi să încerci să adormi în speranţa că vei visa.

Durerea şi dorinţa se contopesc undeva în adâncul tău. Încerci să zâmbeşti închipuindu-ţi ceva dar nu reuşeşti. E doar un gând de-al tău, nimic real. Un vis pare mai credibil. Mult mai credibil.

Şi totuşi .. tot ce te-a schimbat a fost…. doar un vis….

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu